top of page
VAS_8601.jpg

FOTÓZÁS, MINT VÁLLALKOZÁS

Egy esemény sorozat, ahol megtanulhatod, hogyan add el a fotós tudásodat.

PROGRAMJAINK

A Photon egy olyan hiánypótló workshop sorozatot indít útjára, amiből a freelancer fotós lét minden részletét és apró buktatóját megismerheted. A "Fotózás, mint vállalkozás” programok keretében a brand építéstől kezdve - a könyvelésen át - a szerződések írásáig minden fontos területet részletesen tárgyalunk.

MEETUPOK

A meetupjainkon bepillantást nyerhetsz a Photon fotósainak életébe, megtudhatod, milyen kihívásokkal szembesülnek freelancer fotós munkájuk során. A kerekasztal-beszélgetésekre általában három - az aktuális témában járatos -fotósunkat hívjuk meg. Gyere és tanulj Te is a példájukból!

Egy meetup átlagos időtartama: 2 óra.

untitled-23.jpg
Photon_Workshop_0426-180427_Seb.jpg

WORKSHOPOK

Számlázás, adminisztráció, ügyfélkommunikáció, marketing, árazás… Ezek mind olyan tevékenységek, amikkel egy szabadúszó fotósnak egyszemélyes hadseregként kell megbirkóznia a fotózás mellett. Előadásainkból megtanulhatod, hogyan veheted könnyedén az egyéni vállalkozók előtt tornyosuló akadályokat!

Egy worksop átlagos időtartama: 2-3 óra.

MENTORÁCIÓ

Nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is fontos rögzíteni a tanultakat. Jelentkezz személyes mentorációra és nyerj betekintést a profi fotósok munkafolyamataiba!

A mentoráció átlagos időtartama: 1,5 óra.

Hamarosan...
Photon_Workshop_0426-181157_Seb.jpg
Főoldal: Service

KONTAKT

Kérdésed van? Keress minket bátran!

+36 30 721 2763

  • facebook
  • linkedin
  • instagram

Your details were sent successfully!

bottom of page